Wat is vet bevriezen/cryolipolyse?
Bij onze behandeling cryolipolyse wordt plaatselijk vet bevroren, wat op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Het is geen operatie, wij gebruiken ook geen naalden. Je hoeft er geen speciaal dieet voor te volgen om een behandeling te ondergaan zolang je maar een gezond bmi hebt.

Hoe werkt cryolipolyse?
Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en zal dit de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van de vetophopingen. Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator die de huid niet aantast.

Gemiddeld geeft elke behandeling een vetreductie van 20% in de behandelde gebieden. Over het algemeen zijn onze klanten na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat.

Tussen de opeenvolgende behandelingen zit een periode van 8 tot 12 weken. De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn. Wij hebben zelfs klanten die na de eerste behandeling na 3 weken al resultaat zagen.

Wat gebeurt er tijdens een behandeling?
Tijdens de behandeling wordt een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Je voelt hierbij zeker dat de huid wordt vacuüm gezogen. Het behandelde gebied wordt gericht gekoeld waardoor dit na de behandeling voor ongeveer 10 minuten koud aanvoelt.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intake gesprek.