Waar gaat het vet naartoe?
Zodra de behandelde vetcellen zijn bevroren, voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug. Het is belangrijk dat je voldoende water blijft drinken na de behandeling zodat het vet op een natuurlijke wijze kan worden afgevoerd door het lichaam.

Hoe voelt het?
Tijdens de behandeling ervaar je een trekkend gevoel. Bij de ene persoon is dit meer dan bij de ander. De eerste 5 minuten voelen heel erg koud maar dit verdwijnt tijdens de behandeling.

Welke delen van het lichaam kunnen behandeld worden?

Bijna alle plekken waar je vet voelt zoals je buik, ‘love handles’, billen, bovenbenen en armen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Zolang er op de te behandelen plekken voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Gemiddeld zijn onze klanten na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen de opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. Afhankelijk van de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.
Na de eerste behandeling maken wij gelijk een afspraak om na circa 10 weken het resultaat te bewonderen.

Voor wie is deze behandeling geschikt?
De behandeling is nagenoeg voor iedereen geschikt zowel voor mannen als vrouwen. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op een bepaalde probleemzon niet weg krijgen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende intake.

Wat wordt er bedoeld met aantal zones/plaatsingen?
Het aantal benodigde zones/plaatsingen varieert per gebied en wordt tijdens een vrijblijvend intake gesprek bepaald. Je buik kan bijvoorbeeld uit 2 zones/plaatsingen bestaan.