Zin om aan de slag te gaan
met jouw gezondheid?
Bel met Stel! 06-2864 6163

Testimonials

Ik wil leren gezond te eten en gezond te blijven eten.

"Einde van dit jaar ga ik trouwen en ik moet toch echt een paar kilootjes kwijt om net iets lekkerder in de jurk te passen. Dit kan natuurlijk door een crash dieet, maar dat gaat bij mij niet werken. Daarna ga ik weer ongezond eten en dan zitten de kilootjes er weer aan. Ik wil leren gezond te eten en gezond te blijven eten & dat doe ik nu met StelCoacht! Een super coach die niet alleen mij, maar mijn hele gezin gezond laat eten. En wat voel ik me fit! En ook super leuk zijn de recepten, ik heb weer zin om te koken! StelCoacht is echt mijn persoonlijke coach, ze is zo enthousiast dat je met volle moed doorgaat!"
Linda Moen

Weg is mijn lusteloosheid, opgeblazen gevoel en onrustige huid

Ik ben een zzp-er en moeder van 42 jaar. Vanaf mijn 35ste jaar ben ik elk jaar 2 kilo aangekomen.In deze periode heb ik diverse diëten gevolgd: shaken, Weight Watchers, dr. Frank etc….Met als gevolg dat ik eerst een paar kilo afviel om vervolgens het dubbele aan te komen. Dit omdat ik steeds terug viel op mijn oude eetpatroon; te vet, te veel koolhydraten en te grote porties eten. Ik werd ook steeds lustelozer, opgeblazen en kreeg een onrustige huid. Via via ben ik met Stella Coacht in contact gekomen. Door haar grote kennis van voeding en haar enthousiasme besloot ik op consult bij haar te gaan. Bij het eerste consult (ruim 1,5 uur) had Stella een uitgebreide vragenlijst voor mij, die we samen hebben doorgenomen onder het genot van een heerlijk groentesapje. Daarnaast moest ik op de Tanita lichaamsvetmeter staan. Deze meet je gewicht, vetpercentage, vetmassa, vetvrijmassa, spiermassa, lichaamsvocht, botmassa, bmr, metabolische leeftijd, viscale vetwaarde en BMI. Een week later ontving ik een uitgebreid persoonlijk voedingsplan met biologische voeding, recepten en een vitamineadvies. Na een week dit plan gevolgd te hebben, was ik al een kilo vet kwijt!! De kwaaltjes die ik had zijn inmiddels verdwenen. Nodeloos te vertellen, dat ik hier zeer content mee ben. Ik ben er van overtuigd dat ik samen met Stella mijn doel zal bereiken.
Marlies

Door haar kennis en kunde verdween mijn buikpijn

"Na vele medicijnen, poedertjes en wondermiddeltjes geslikt te hebben voor geïrriteerde darmen, een opgeblazen gevoel en voortdurende buikpijn, had ik de hoop op verbetering al opgegeven. Ik kwam via via bij Stel terecht en wat ben ik daar blij mee! Ik dacht dat ik al gezond leefde, en in grote lijnen was dat ook zo, maar er was meer dan genoeg ruimte voor verbetering. Stel adviseerde mij wat simpele aanpassingen te doen, waardoor ik na drie dagen al wat meer rust voelde in mijn darmen. Door haar kennis en kunde verdween mijn buikpijn en daarnaast werd ik steeds energieker. Voor iemand die absoluut niet kon koken, heeft Stel makkelijke en lekkere (!) recepten, waardoor de keuken een steeds leukere plek in huis wordt. Door Stel haar enthousiasme en haar persoonlijke benadering, kom je steeds dichter bij het bereiken van je doel. Ze luistert, zoekt gepaste antwoorden op je vragen en zorgt ervoor dat je weer lekkerder (letterlijk en figuurlijk) in je vel komt te zitten. Mijn darmen zijn rustig, mijn huid straalt en ik heb mijn energie van 10 jaar geleden terug, dank Stel!"
Fay de Jong

Naar Stella gaan, is leuker dan uit eten.

"Naar Stella gaan, is leuker dan uit eten. Je bekijkt het menu,samen zoek je de lekkere en eerlijke gerechten uit,en daarna gaat het feest pas echt beginnen! Je mag nieuwe én interessante producten gaan bereiden in combinatie met lekkere kruiden en vetten! Dit alles in overleg!Ik vind het heerlijk om hiermee aan de slag te gaan. Dit biedt perspectief en vooral positieve gedachten over voedsel en omgaan met mijn lichaam! Dank je wel voor al het goede!"
Paula Heusdens

Het eerste wat Stella deed was de (goede) koolhydraten terugbrengen in mijn eetpatroon.

"Terwijl ik dácht verantwoord en gezond te eten (ik at nauwelijks koolhydraten en veel vers/biologisch), kwam ik toch geleidelijk aan. Voor mij de reden om de expertise van Stella in te schakelen. Het eerste wat Stella deed was de (goede) koolhydraten terugbrengen in mijn eetpatroon. In combinatie met minder wijn drinken en meer sporten bleek dat de gouden greep te zijn. We zijn nu een paar weken bezig en de pondjes vet verlaten inmiddels mijn lichaam om plaats te maken voor spierweefsel.Stella is een super enthousiaste dame die veel verstand van zaken heeft. Ze leeft enorm met je mee. Ze is bijna nog blijer dan ik, als ik weer afgevallen ben. Afvallen is nog nooit zo leuk geweest. Stella geeft je handvatten voor de rest van je leven, en niet voor even."
Moni Otte