Zin om aan de slag te gaan
met jouw gezondheid?
Bel met Stel! 06-2864 6163

Foodcoaching
Ga samen met mij op zoek naar jouw persoonlijke gezonde levensstijl en de beste versie van jezelf. Puur door te luisteren naar je lichaam en meer te leren over gezonde, natuurlijke voeding. Ieder lichaam is anders, dus we gaan samen kijken wat het beste bij je past.

Werkwijze
Als we een afspraak hebben gemaakt voor een intakegesprek, vraag ik je direct een voedingsdagboek bij te houden over je huidige eetpatroon. Dit stuur je mij voorafgaand aan onze eerste afspraak. Tijdens het eerste consult leren we elkaar beter kennen en neem ik een voedingsanamnese af. Ook ga ik je wegen en meten, iets wat ieder consult natuurlijk weer terugkomt. Het eerste consult duurt ongeveer 45 minuten.

Persoonlijk plan van aanpak
Nadat ik je heb leren kennen maak ik, aan de hand van jouw anamnese en eetdagboek, een analyse van je huidige eet-, beweeg- en leefpatroon. Tevens maak ik een persoonlijk plan van aanpak en coach ik je op weg naar je vernieuwde, gezonde en energieke jij. Dit bespreken we dan het 2e consult. Dit consult duurt +/- 60 minuten. Deze eerste 2 sessies zijn samen € 125,-

Tarieven
Wil je ook de stap zetten naar een naar een gezonder, energieker en bewuster leven? Of wil je een eenmalig consult om samen jouw huidige voedingspatroon onder de loep te nemen en te kunnen verbeteren?
• Eerste 2 start sessies samen zijn : € 125,-
• Elk volgend consult van 30 minuten: € 25,-