Wat je kwijt bent aan kosten voor het totale PowerSlim programma verschilt per persoon. Het ligt er maar net aan hoeveel kilo’s je kwijt wilt raken en welke producten je kiest. Gemiddeld besteden mijn cliënten € 12,50 a € 15,- per dag aan Power Slim producten.

Gratis coaching
Uit ervaring weet ik dat de wekelijkse begeleiding heel belangrijk is voor het beste resultaat. Als je na het gratis advies en intake t.w.v. € 80,- besluit om het Powerslim traject met StelCoacht te starten dan zit de begeleiding daarbij inbegrepen tot je je streefgewicht hebt bereikt, en nog 1 jaar daarna.

Starterspakket
Het PowerSlim Starterspakket bevat 46 verschillende PowerSlim producten zodat je kunt ontdekken welke producten jij het lekkerst vindt. Daarnaast bevat het starterspakket:

Na het Starterspakket
Na het Starterspakket stellen we wekelijks een persoonlijk menu voor je samen. Gemiddeld besteed je dan € 12,50 a € 15,- per dag aan Power Slim producten. Al in de loop van de eerste fase zal je minder Power Slim producten nodig hebben en zullen de kosten dus ook lager uitvallen.

Wil je precies weten wat de investering voor jou zal zijn? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.