Wat mag ik eten?
Het programma is opgebouwd uit 3 fasen met ieder 5 a 6 eetmomenten per dag. Dit is dus afvallen zonder honger! Overdag kies je uit maar liefst 120 PowerSlim producten. Deze producten bevatten alle voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft, maar heel weinig koolhydraten. Het lichaam gaat daarom vetreserves verbranden om aan energie te komen. En dat is wat je wil! Bij de lunch en de avondmaaltijd mag je bovendien groente en vlees of vis toevoegen.

Begeleiding bij het afvallen door StelCoacht
Allereerst bespreken we in mijn praktijk in Rotterdam Kralingen je wensen, doelstellingen en algemene gezondheid. Op basis hiervan geef ik je een passend advies. Daarna kom je wekelijks bij mij voor begeleiding. Je wordt gewogen en je vetpercentage en spiermassa worden gemeten. Als je je aan het programma houdt, zal je iedere week resultaat boeken, en zijn deze afspraken iedere week weer een feestje!

Afvallen en (blijven) bewegen
Lichaamsbeweging speelt een belangrijke rol in het PowerSlim programma.

Heb je last van ernstig overgewicht en heb je nog een flink aantal kilo’s te gaan? Doe dan minimaal 30 minuten per dag aan beweging, met matige intensiteit. Bewegen met matige intensiteit, zoals wandelen of fietsen, betekent dat je hart sneller gaat kloppen zonder dat je buiten adem raakt.
Ben je op weg om de laatste paar kilo’s kwijt te raken, geef het afvalproces dan een boost door naast de dagelijkse 30 minuten minimaal 2 keer per week aan conditietraining te doen. De bedoeling is dat je hierbij gaat zweten en buiten adem raakt.

Je levensstijl blijvend veranderen klinkt misschien als een hele opgaaf, maar met de tools die PowerSlim je aanreikt leer je snel om in zo weinig mogelijk tijd, op ieder gewenst moment van de dag oefeningen te doen om gezond, slank en fit te blijven.

• 5 á 6 eetmomenten per dag
• Veel variatie
• In de avond mee-eten met de rest van het gezin
• Begeleid afvallen met PowerSlim en StelCoacht in Rotterdam Kralingen