PowerSlim is een nieuw totaalconcept bij StelCoacht in Rotterdam Kralingen, waarbij je onder mijn persoonlijke begeleiding gaat afvallen.

• Snel resultaat (1 tot 2 kilo per week gewichtsverlies)
• Makkelijk vol te houden
• Wetenschappelijk onderbouwd
• Behoud van spiermassa en stofwisseling
• Wekelijks persoonlijke coaching gedurende het eerste jaar
• Geen jo-jo effect en geen hongergevoel

Afvallen met Power Slim
Power Slim is een koolhydraat-arme en eiwitrijke manier van eten. In plaats van dat je minder gaat eten, zorgt deze methode ervoor dat je juist méér bouwstoffen eet. Terwijl de brandstoffen in je voeding juist worden beperkt. Dit zet je lichaam aan tot het verbranden van je reservebrandstof: je lichaamsvet! De extra bouwstoffen onderhouden je spieren en dit bevordert je stofwisseling, waardoor je niet ineens weer kilo’s aankomt als je het programma afrondt. Doordat je spiermassa intact blijft krijg je ook een mooier silhouet.

Power Slim is medisch onderbouwd, het is een veilige methode om snel en verantwoord af te vallen. Het is geschikt voor iedereen: of je nu 5 kg of 50 kg af wilt vallen.

Wetenschappelijk
Eiwitten spelen een belangrijke rol bij gewichtsverlies met behoud van spiermassa.
Recente wetenschappelijke studies tonen aan dat een verhoogde eiwitinname, met daarnaast een drastische verlaging van de koolhydraat- en vet inname het meest efficiënt is. Zelfs ruim tweemaal effectiever als het gaat om verlies van lichaamsvet bij behoud van vetvrije massa. Afslanken met het eiwitdieet zorgt er niet alleen voor dat je meer vet verliest, maar het is ook makkelijker vol te houden.