Zin om aan de slag te gaan
met jouw gezondheid?
Bel met Stel! 06-2864 6163

Over Stel

Ik ben Stella Kolsteeg (“Stel”), 33 jaar, gelukkig getrouwd met mijn grote liefde Jaap en moeder van Tijn en Loïs.

Waarom heb ik voor voeding gekozen?
Ik heb communicatie gestudeerd en ben daarna 10 jaar werkzaam geweest in de reclamebranche. Tot dat er iets begon te kriebelen… Ik wilde graag met mensen werken, mensen blij maken. Voeding is altijd mijn passie geweest, maar ook mijn valkuil. Eten is iets dat we altijd moeten blijven doen maar hoe kan je genieten en toch op gewicht blijven? Dat wilde ik graag weten en mensen met deze kennis coachen naar een betere versie van zichzelf. Zo gezegd, zo gedaan!

Mijn opleidingen en cursussen
Om mijn doelen te bereiken heb ik aardig wat opleidingen en cursussen afgerond: Gewichtsconsulent, Natuurvoedingsadviseur, Medische BasisKennis, Vernieuwend Coachen, Eten & Mindfulness, PowerSlim Academy… Ik heb talloze boeken gelezen en in 2016 staat de opleiding Emotie Eten op het programma. Over voeding ben je nu eenmaal nooit uitgeleerd!

Foodcoaching en afvallen met PowerSlim
Mijn eigen ervaringen en opgedane kennis zorgen ervoor dat ik mijn cliënten op alle mogelijke manieren kan bijstaan. Met foodcoaching help ik hen met het ontwikkelen van een gezonde levensstijl, maar wilde hen ook kunnen helpen met puur afvallen. Na een lange zoektocht vond ik een allround afslankmethode die haalbaar, overzichtelijk en echt is: het PowerSlim afslankconcept. Hiermee gaan mijn cliënten recht op hun streefgewicht af, uiteraard zonder te crashen.

Meer weten over afvallen en/of vet bevriezen bel voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek!