Zin om aan de slag te gaan
met jouw gezondheid?
Bel met Stel! 06-2864 6163

Aan de slag met Stel

Ga samen met Stel op zoek naar jouw persoonlijke gezonde levensstijl. Puur door te stoppen met diëten, te luisteren naar je lichaam en meer te leren over gezonde voeding.

Na een telefonisch contact maken we een afspraak voor een intakegesprek. Ik vraag je dan al direct een voedingsdagboek bij te houden van je huidige eetpatroon en dit mij vooraf te sturen voor onze eerste afspraak. Tijdens het eerste consult wil ik je graag beter leren kennen en neem ik tevens een voedingsanamnese af, ook ga ik je wegen en meten. De weeg en meet momenten komen elk consult weer terug. We bespreken dan ook kort je voedingsdagboek. Dit consult duurt +/- 45 minuten.

Nadat ik je heb leren kennen maak ik aan de hand van jouw anamnese en eetdagboek een analyse van je huidige eet-, beweeg- en leefpatroon. Tevens maak ik een persoonlijk plan van aanpak en coach ik je op weg naar je vernieuwde, gezonde en energieke jij. Dit bespreken we dan het 2e consult. Dit consult duurt +/- 60 minuten. Deze eerste 2 sessies zijn samen € 95,00.

Tarieven
Wil je ook de stap zetten naar een naar een gezonder, energieker en bewuster leven? Of wil je een eenmalig consult om samen jouw huidige voedingspatroon onder de loep te nemen en te kunnen verbeteren?

Stella
StelCoacht is gespecialiseerd in het begeleiden van cliënten met (en zonder) overgewicht op hun weg naar een natuurlijk en gezond eet- en beweegpatroon.

Weten wat Stel voor jou kan betekenen?
Neem contact op!